Mijn naam is Ingrid Houben en ik verzorg allerlei creatieve decoratie workshops onder de naam INDECO, een afkorting van Ingrid Decoraties. Ik ben werkzaam als receptioniste in een verpleeghuis en kan deze baan en mijn gezin goed combineren met het uitoefenen van deze uit de hand gelopen hobby.

Ik ben altijd al creatief bezig geweest en probeerde allerlei technieken uit. Ik ben begonnen met natuurlijke materialen en ging ik daarmee naar hobbybeurzen en begon ik in 1998 met workshops te geven. Door de jaren heen heb ik mijn grenzen verlegd en ben ik niet alleen bezig met groendecoraties maar geef ik ook mozaïekenworkshops, kinderpartijtjes en ben ik actief als “handvaardigheidjuf” op scholen. en verzorg ik projecten om bv. het schoolplein te verfraaien

Ook ik blijf nog steeds leren. Ik ga geregeld naar beursen om ideeën op te doen en volg workshops om nieuwe technieken te leren en vaardigheden op te doen.

Sinds januari 2006 geef ik workshops glasmozaïeken. Ik kan mijzelf heerlijk uitleven in het gepuzzel met de kleine glasstukjes. Via de workshops breng ik mijn kennis en ervaring over op anderen.
Ik ga geregeld naar groepen toe en geef workshops voor bijvoorbeeld (personeels)verenigingen, scholen, beursen of een stel vriendinnen. Tevens heb ik veel mogelijkheden voor kinderpartijtjes.